mandag 12. januar 2009

Velkommen til bryllupsfeiring i Sverige

Jarle tok endelig mot til seg (til Randi's store overraskelse) og fridde den 27. desember 2007!

Vi har valgt å feire 3 dager til endes og vi håper at dere vil være med oss og nyte denne lille ferien:-) Stedet er Hillringsbergs Herregård i Sverige (ca 2.5 timer med bil fra Oslo). Vi har hele stedet for oss selv hele helgen, og grillfesten fredag, vielsen og bryllupsfesten lørdagen foregår alt sammen på herregården. I tillegg har stedet 23 rom for overnatting. Om vi trenger flere rom ordnes det i nærheten til samme pris.

De som ønsker å ha med barna, må gjerne det. Vi har vært så heldig å få med en 'nanny' - Aasta (en venninne av Astrid) som kan se litt etter barna i løpet av bryllupsmiddagen.

Grillfesten fredag (utendørs dersom det blir fint vær) og bryllupsfesten blir i 'Smedjan' som (som navnet tilsier) er en ombygd smie med bar, scene og god plass til dansing. Denne ligger et steinkast fra hovedhuset (der de fleste rommene er).

Baren stenger kl 02 00 men om vi ønsker å fortsette festen utover dette er heller ikke det noe problem. Vi håper dere alle har anledning til å komme og at dere gleder dere like mye som oss!

Med herlige hilsener fra Randi og Jarle

Videre følger litt praktisk informasjon og mer vil komme etterhvert

Ingen kommentarer: