fredag 24. april 2009

Allergisk? Fortell om det!

Ingen er født med allergier. Dette er temmelig godt bevist gjennom utallige forskningsartikler. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men vi har i alle fall en samtale om dette mellom våre vegger i ny og ne. Uansett, allergi kan faktisk ligge latent i genene våre i påvente av et kraftig utbrudd, eller du kan tilegne deg (sikkert helt feil ordvalg) en allergi ved å være eksponert for - eh - utløsende faktorer... Det fremstår temmelig tydelig at brudgommen nå har rotet seg ut på norske vinterfjell på sommerdekk..

Dette temaet vet bruden en hel del om. Brudgommen derimot har knapt nok kunnskaper nok om temaet til å kunne kurtisere annet enn det som krever regelmessige "hmm ja", "sier du det" og ikke minst "Åh! Hahahahaha, den var fin du!".

Nå ble dette en noe lenger innledning en det innleggsforfatteren i sin villeste fantasi kunne forestilt seg, men han skal nå komme til saken.

Det har seg slik at vi må vite hvem som har hvilke allergier og hva som utløser dem. Vi snakker selvsagt om mat og meny her, og dermed blir det nærliggende å peke på matallergi. Gi tilbakemelding på randiogjarle@gmail.com så snart du kan, så tar vi ansvar for å fortelle hovmesteren en ting og to.

Dette må du hviske inni deg, men dersom du også av ulike årsaker ikke ønsker alkoholholdige drikker bes du gjøre som ovenfor. Altså kontakte oss via epost å fortelle om dette slik at vi kan videreformidle dette til høvdingen.

Dett var dett, gett!

J.

Ingen kommentarer: