fredag 24. april 2009

Tror du på spøkelser...?

Det finnes uforklarlige elementer på Hillringsberg!
MacGyver. Mulder and Scully. Gordon Strachan. Ingen har funnet ut av dette enda. Det hele handler om en historie hvor en som kjenner en som kjenner broren til Vibeke Gudheim faktisk har opplevd at det skjer rare ting på Hillringsberg Herregård ved Glava i Sverige.

Dersom du har såre nakkehår bør du stoppe å lese allerede nå. Det handler nemlig om at Glafsfjorden, som ligger like ved Hillringsberg og Glava, har vært tilholdssted for utallige sjøslag for vikingene tilbake i de hine og hårde. Vikingene tok med seg mjøden til "sjøs" for å slippe masete kone-emner.

Der drakk de seg fra sans og samling, noe som tydeligvis medførte både det ene og andre banesåret. Guttene trillet over bord og ligger nå på bunnen av Glafsfjorden - noe de ikke har tenkt å tie stille om. For når vinden står fra øst kan man tydelig høre ropene deres i vindgufsene. De roper selvsagt etter mer mjød - som om de ikke for lengst har fått nok.


Dersom du hører slike rop bes du vennligst overhøre dem og i alle tilfeller unngå å etterkomme ønskene fra den andre siden. Vi har masse av varer tilgjengelig i baren, men vi ønsker selvsagt at disse skal holde seg på land.

Uansett om du tror på det eller ei, så har vi faktisk opplevd at det er en person som har blitt låst ute fra rommet sitt under et opphold på Hillringsberg. Vi håper at du ikke opplever noe lignende og husker hvor du legger fra deg nøkkelen.

Og dersom du treffer en kar i dette kostymet, er det fint om du hjelper ham i seng. PS! Dette gjelder selvsagt ikke hvis det er brudgommen...

J.

Ingen kommentarer: